Auratum Asunnot luo mahdollisuuksia korkealuokkaiseen asumiseen rakennuttamalla uusia ja uudistamalla vanhoja arvokiinteistöjä nykyaikaan.

Auratum Asunnot  on rakennuttanut Turussa sijaitsevaan Kupittaanpuiston asuinkortteliin viisi asuinkerrostaloa, valmiina ovat Kupittaan Joutsen, Metso, Pääsky, Kivitasku ja Haikara. Kortteliin valmistuu  yhteensä kymmenen asuinkerrostaloa, joista Sato Rakennuttajat Oy ja Auratum Asunnot toteuttavat kumpikin viisi.

www.kupittaanpuisto.fi

Syksyllä 2016 valmistui Auratum Asuntojen rakennuttamana As Oy Palladium. Turun ydinkeskustassa, vain muutaman korttelin päässä torilta sijaitsevan kerrostalon kaikki asunnot myytiin jo rakennusvaiheen aikana.

www.palladium.fi

 

Auratum Asunnot on kehittämässä myös pääkaupunkiseudun arvokiinteistöjä uuteen aikaan. Hankkeemme sijaitsevat keskeisillä ja arvostetuilla paikoilla, ja luovat valmistuessaan uutta standardia laatuasumiseen.

Ensimmäiset asunnot ovat valmistuneet Lauttasaaren Metallissa ja Kaartin Unionissa keväällä 2015. Tällä hetkellä meneillään on rakennustyöt Töölön Pasuunassa ja Munkkiniemen Koneessa.

www.lauttasaarenmetalli.fi

www.toolonpasuuna.fi

www.munkkiniemenkone.fi

pskyn parveke syksyll

Kiitos luottamuksesta - Kupittaanpuiston asunnot on myyty

Auratum Asuntojen Kupittaanpuiston alueelle rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet. Kaikki asunnot on myyty, onnea uusiin koteihin!

Lue lisää

Lauttasaaren Metallin asunnot myyty

Lauttasaaren Metalliin on valmistunut uniikkeja koteja laadukkaasti saneerattuun tehdaskiinteistöön.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta!

Ota yhteyttä

Yhteydenotto koskee