Windowsin valokuvien katselun taustakuva

KESÄKATU 2  -SYKETALO

Auratum -konserniin kuuluva Auratum Asunnot Helsinki Oy on ostanut Töölössä sijaitsevan, entisenä Yleisradion toimitalona toimineen rakennuksen. Rakennus on laajuudeltaan noin 19 000 m2. Myyjänä oli Nordea Henkivakuutus.

Talo sijaitsee Töölössä aivan Sibeliuksen puiston ja Soutustadionin vieressä. Talossa toimi 1990-luvulle asti Yleisradio ja silloin
se tunnettiin nimellä Kesäkatu 2. Talo on nykyisin toimistokäytössä ja siinä on pitkäaikaisena vuokralaisena Suomen Ympäristökeskus.

Auratum ja Nordea Henkivakuutus tekivät esisopimuksen hankkeesta jo muutamia vuosia sitten. Auratum on ollut mukana
kaavamuutosprosesissa ja kaavamuutoksen odotetaan valmistuvan vielä kevään 2017. Tavoitteena on muuttaa talo noin 150 asunnon kokonaisuudeksi lähivuosien
aikana.

Auratum on rakennuttajana myös naapurissa sijaitsevalla Taivallahden Kasarmin alueella. Kokonaisuudesta odotetaankin kehittyvän merkittävä uusi asumisen keskittymä keskeiselle paikalle Töölöön.

 

YLIOPISTONKATU 5, TURKU

Auratum Asunnot on tehnyt sopimuksen Asunto Oy Yliopistonkatu 5 kanssa asuinkerrostalojen toteuttamisesta. Asiaan liittyen on aloitettu kaavatyö koskien koko korttelin aluetta, ja valmiin kaavaesiyksen arvioidaan olevan valtuuston hyväksyttävänä loppuvuonna 2018.  

Auratum Asuntojen suunnitelmassa tontille rakentuu 4- ja 8- kerroksiset korkealuokkaiset asuinkerrostalot ja autopaikoitushalli.

 

 

 

 

 

pskyn parveke syksyll

Kiitos luottamuksesta - Kupittaanpuiston asunnot on myyty

Auratum Asuntojen Kupittaanpuiston alueelle rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet. Kaikki asunnot on myyty, onnea uusiin koteihin!

Lue lisää

Lauttasaaren Metallin asunnot myyty

Lauttasaaren Metalliin on valmistunut uniikkeja koteja laadukkaasti saneerattuun tehdaskiinteistöön.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta!

Ota yhteyttä

Yhteydenotto koskee