Auratum Kiinteistöt Oy on Auratum–konserniin kuuluva kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta-alueina ovat pääsääntöisesti kasvukeskukset ja erityisesti pääkaupunkiseutu. Auratum Kiinteistöt Oy vastaa Auratum-konsernin kiinteistöliiketoiminnasta ja konsernin kiinteistösijoitukset toteutetaan Auratum Kiinteistöt Oy:n toimesta.

Auratum Kiinteistöt Oy on keskittynyt korkealuokkaisten asuntokohteiden kehittämiseen, kiinteistöjalostukseen sekä kiinteistöpääomarahastojen hallinnointiin. Yhtiön luomat AKR -kiinteistöpääomarahastot olivat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Yhtiön toiminta kehittyy jatkuvasti ja yhtiö hakee uusia haasteita kiinteistötoimintaansa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja muilla kasvualueilla.

Auratum Kiinteistöt Oy hyödyntää kiinteistösijoitusmarkkinoilla laajaa yhteistyö-, sidosryhmä- ja sijoittajaverkostoa. Yhtiö tekee pitkäaikaissijoituksia kiinteistöihin yhteistyössä institutionaalisten ja yksityisten sijoittajatahojen kanssa, hyödyntäen kehittyneitä hallinnointi- ja rahoitusmuotoja. Yhtiö palvelee kiinteistön loppukäyttäjiä tilatarpeen kartoittamisesta aina rahoitusratkaisuun asti.

pskyn parveke syksyll

Kiitos luottamuksesta - Kupittaanpuiston asunnot on myyty

Auratum Asuntojen Kupittaanpuiston alueelle rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet. Kaikki asunnot on myyty, onnea uusiin koteihin!

Lue lisää

Lauttasaaren Metallin asunnot myyty

Lauttasaaren Metalliin on valmistunut uniikkeja koteja laadukkaasti saneerattuun tehdaskiinteistöön.

Kaikki asunnot on myyty, kiitos luottamuksesta!

Ota yhteyttä

Yhteydenotto koskee