Auratum Kiinteistöt Oy on Auratum–konserniin kuuluva kiinteistökehitys- ja kiinteistösijoitusyhtiö. Yhtiön toiminta-alueina ovat pääsääntöisesti kasvukeskukset ja erityisesti pääkaupunkiseutu. Auratum Kiinteistöt Oy vastaa Auratum-konsernin kiinteistöliiketoiminnasta ja konsernin kiinteistösijoitukset toteutetaan Auratum Kiinteistöt Oy:n toimesta.

Auratum Kiinteistöt Oy on keskittynyt korkealuokkaisten asuntokohteiden kehittämiseen, kiinteistöjalostukseen sekä kiinteistöpääomarahastojen hallinnointiin. Yhtiön luomat AKR -kiinteistöpääomarahastot olivat ensimmäiset laatuaan Suomessa. Yhtiön toiminta kehittyy jatkuvasti ja yhtiö hakee uusia haasteita kiinteistötoimintaansa pääkaupunkiseudulla, Turussa ja muilla kasvualueilla.

Auratum Kiinteistöt Oy hyödyntää kiinteistösijoitusmarkkinoilla laajaa yhteistyö-, sidosryhmä- ja sijoittajaverkostoa. Yhtiö tekee pitkäaikaissijoituksia kiinteistöihin yhteistyössä institutionaalisten ja yksityisten sijoittajatahojen kanssa, hyödyntäen kehittyneitä hallinnointi- ja rahoitusmuotoja. Yhtiö palvelee kiinteistön loppukäyttäjiä tilatarpeen kartoittamisesta aina rahoitusratkaisuun asti.

Laatu asuu yksityiskohdissa

auratum asunnot

Tutustu kaikkiin Auratum Asuntojen valmiisiin ja rakenteilla oleviin kohteisiin www.auratumasunnot.fi

pskyn parveke syksyll

Kiitos luottamuksesta - Kupittaanpuiston asunnot on myyty

Auratum Asuntojen Kupittaanpuiston alueelle rakennuttamat kohteet Joutsen, Metso, Pääsky, Haikara ja Kivitasku ovat valmistuneet. Kaikki asunnot on myyty, onnea uusiin koteihin!

Lue lisää